Сърцето и портфейлът на Стефан Данаилов бяха отворени за всички“, разказа в

...
Сърцето и портфейлът на Стефан Данаилов бяха отворени за всички“, разказа в
Коментари Харесай

Мариус Донкин с покъртителен разказ за последните дни на Ламбо в болницата

Сърцето и портфейлът на Стефан Данаилов бяха отворени за всички “, описа в утринния блок на bTV артистът Мариус Донкин. Той прикани всеки, който желае да се сбогува с Данаилов да го направи, само че да не вкарва политика в дейностите си.

„ Между нас имаше една почтеност, отдаденост. Приятелство ли се назовава това? Пожелавам на всички да се случи това “, сподели той и си напомни по какъв начин двамата са станали хаджии с една пиеса, в която са играли дружно.

„ Изказите, които той прави са неговата същина “, съобщи Донкин за Стефан Данаилов. Той дефинира Ламбо като човек с идея, със същина.

„ Данаилов постоянно се е чувствал свободен. Свободата е мощ на духа, на позиции “, сподели Донкин за приятеля си.

„ Ръкопляскаха му даже тези, които го гледаха съмнително. Не знам обаче той на какво съумя да научи всеки един, само че се надявам да са научили по какъв начин да живеят дружно “, съобщи Донкин.

Той си напомни и последния диалог с Данаилов. През сълзи описа по какъв начин го е видял в болничното заведение, хванал му е ръката, помилвал го е, а Данаилов му е стиснал ръката. „ Вероятно ми сподели по този начин хвани се, обичам те, с теб съм “, добави Мариус Донкин.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР